Hoe begin ik een bloemenwinkel?

Bloemenwinkel Den Bosch

Wanneer was de laatste keer dat je naar de kamer ging voor zakelijk advies.

FEIT: als je een floral designer bent, ga dan naar de kamer van koophandel! Je kunt regelen dat je één keer per maand, elke maand of minder bij hun bijeenkomsten bent. Als er een evenement is voor bar mitsering of netwerken enz. is het zinvol om daar te zijn. Onthoud dat je altijd meer succes zult hebben als je er bent…

Luister naar andere zakenmensen

De meeste bloemenleveranciers zijn kleine bedrijven die door één persoon zijn opgestart. Veel van deze bedrijven zijn familiebedrijven. Maar er zijn enkele goede zakenrelaties.

Wat dacht u van al uw klanten? Ga erop uit en spreek met hen over wat zij doen en wat u kunt doen om hen te helpen. U zult er vaak verbaasd over zijn hoeveel van hun dagelijkse bezigheden in de bloemensector leven.

Als je nog nooit van een bloemenwinkel hebt gehoord, ga er dan heen. Oordeel niet op het uithangbord, ga naar binnen en zie hoe ze werken. Kijk naar hun prijzen, hun presentatie en hun prijsstelling. De meeste bloemenwinkels werken in een informele sfeer met: business casuals, casuals, volgende dag geleverd enz. Leer ze kennen, krijg een gevoel voor ze. U kunt dit doen door mond-tot-mondreclame of door een bezoek. Denk eraan geen bloemen te verkopen als u niet weet aan wie u verkoopt.

Leer marketingtechnieken

Een bedrijf zonder de steun van inbound marketing zal sterven. Leer goede marketingstrategieën om uw boodschap over te brengen aan uw doelmarkt. Leer hoe u zichzelf kunt positioneren binnen uw branche en leer de kneepjes van goede marketing, zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat u op de markt komt en andere zakenmensen leert kennen. U zult versteld staan dat sommige van uw beste klanten uw zakencontacten zullen zijn!

Leer Sociale Media Marketing

Klik op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ enz. en leer de mensen kennen die business minded zijn. U zult verbaasd zijn wat u over hen te weten komt! Leer hoe u uw netwerk kunt laten groeien via uw professionele netwerk of via uw familienetwerk. De sociale media zijn big business en marketeers moeten leren over deze unieke manier van marketing.

Uw website starten

Wanneer u een website gaat opzetten voor uw bloemenzaak, begin dan met een goed ontwerp. Er zijn veel experts op het internet vanaf $1000/S, dus wees voorzichtig. Zoek uit wat ze aanbieden en hoeveel ze kosten. Dit is iets waar u achter zult komen wanneer uw bloemenzaak wat meer gegroeid is. Wees niet zeker van wat te verkopen, begin met wat uw product biedt en laat de aanbiedingen als dat is genoeg om ze geïnteresseerd te krijgen. Uw website moet hen een geweldige ervaring geven! Geef geen geld uit om een echt ontwerp te laten maken, het is goedkoper om een internet blog op te zetten, je kunt toegang krijgen tot mensen die je veel verkeer zullen geven als je net begint.

On-line bestellen voor uw bloemenwinkel

Een website zal in het begin meer geld kosten, maar zal u veel tijd besparen. De kosten van mobiele telefoons zijn nu tot 15% gedaald, kijk maar. Als uw bloemenwinkel online is in een niche die verband houdt met bloemsierkunst, kunt u meer vragen voor het boeken van uw levering. Het verschil in prijzen tussen bloemenwebsites kan opmerkelijk verschillen. Ik had amazon een stand-by gegeven om een website te beoordelen voor $125,00, maar de prijs was slechts $120,00.

Met de opties die er zijn in bloemenwinkel design & bezorgdepots, zult u een groot aantal mensen bereiken. Als u praat met uwpler Touch App, blijven zij verbonden met een aanzienlijk aantal bloemenwinkels in uw omgeving. Dit betekent dat u aan de achterkant kunt prospecteren. Het uiteindelijke doel van het opstarten van je bloemenwinkel is meer inkomsten om in business te blijven na het opzetten van je bloemenwinkel. Daarom lijkt een website zo belangrijk.

Je moet echt weten hoe je een succesvolle bloemenwinkel bedrijf te runnen om een grote bloemen website te exploiteren. Het is belangrijk om een echt geweldige website hebben als uw bloemen website is niet perfect, zult u niet in staat zijn om te veroorloven om veel verkeer te krijgen. Online bouwen is van cruciaal belang voor bloemisten.

U wilt een campagne lanceren om verkeer te krijgen voor uw bloemen website. Dit kan gebeuren op hetzelfde moment met uw bloemenwinkel website te lanceren op hetzelfde moment. Goede kwaliteit foto’s naar uw bloemenwinkel zal krijgen meer bestellingen.<|sommigen zullen spreken met uw inhoud op een regelmatige basis. Ook kunt u uw klanten ervan overtuigen dat uw bloemenwinkel web content beoordeelt. Een goede combinatie van beide is een goede aanpak waar je het verkeer om klanten te rijden naar uw bloemist website en je krijgt degenen die niet daadwerkelijk wonen in uw omgeving willen een bloemist te zijn.

Elke keer dat u een aparte website voor uw bloemenwinkel en bijvoorbeeld, maak er een punt van te ontwikkelen verdiepen vertrouwen onnodig met uw bloemen websites kijkers.

 

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.