Hoe gebruik je een Coating Film Coating

Yachtcoatings

 

De coatinglaag zorgt ervoor dat de boot bestand is tegen de zoutnevel op open zee. Meestal, als je een boot ziet, is dat omdat het oppervlak gecoat is. De coatings van vandaag zijn moeilijker te snijden.

In jachthavens bijvoorbeeld kunnen de coatings van vandaag worden aangebracht in de blootgestelde zijden en de zijwanden van het vaartuig. Een ander alternatief is om de coatings aan te brengen op de zij- en onderkant van de boot, op de daarvoor bestemde plaatsen, met inbegrip van het dek, de romp, en de dekrails.

Een zeer bijzonder voordeel is de uniformiteit. Omdat de coatings allemaal een uniforme hechting hebben, wordt de hele bootlading beschermd tegen warmteverlies.

De coating film zal worden gesneden en ontworpen in verschillende maten en configuraties. U moet dus een coating zoeken die een vloeiend profiel biedt dat is ontworpen voor uw specifieke vaartuig.

U zult waarschijnlijk een coatingsysteem willen dat kan worden gericht op en geabsorbeerd in het oppervlak van een cilinder of pijp. Wanneer u naar uw coating kijkt zult u een coating film ontdekken die u boven op de coating kunt aanbrengen, op elk glad oppervlak. U zult waarschijnlijk willen een soort van dikte die 50-60 GPA biedt.

Wat zeer belangrijk is, is het patroon, of als we zeggen de frasering, van de coating. Welk systeem u ook gebruikt, u moet een film verkrijgen met de mogelijkheid om zich naar een cilinder of pijp te vormen.

Het soort toepassing en de leiding bepalen hoe lang u de coating kunt gebruiken zonder dat deze slijt. De coatingtechnologie verandert voortdurend. Het laatste wat u wilt is dat iemand u vertelt dat hij een blok ijzer niet meer kan coaten en vervangen door een coating, omdat staal nu zo snel smelt, zo’n hoge temperatuur vereist, en uiterst bros is.

Met oppervlaktecoatings die u in onze moderne samenleving hebt geïmplementeerd, kijkt u naar een nieuwe manier om uw boot, jacht, aak en alle andere dingen die u zou gebruiken te beschermen die het resultaat is van een redelijke investering in een coatingsysteem. U kunt deze coating technologie ook gebruiken om uw water te controleren voordat u probeert het te behandelen met andere middelen, want u zult de best mogelijke oplossing bieden om het water te controleren.

U kunt de coating op uw boot gebruiken, net zoals u agressieve chemicaliën op uw bakstenen of vloerbedekking gebruikt. Het verschil is dat de coating in dit geval op het metalen oppervlak van het materiaal wordt aangebracht, en daardoor snel hecht en een echt levensverlengende coating vormt.

 

LEES MEER : 

Yacht coating consultants van Klaveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.