Hoe krijg je dat perfecte boeket

Trouwboeket

 

Bruidsboeketten zijn big business wat de verkoop in de VS betreft. Eind 2008 bleek uit een enquête onder bruiden dat de bruidsboeketten de op twee na grootste omzetbron in de Verenigde Staten vormden, na bruiloften. Het is een belangrijk element voor de grote dag dat je een boeket krijgt dat een professionele toets heeft.

Van de verkochte trouwboeketten gaf 79% van de bruiden aan dat ze hun boeket kochten vanwege de professionele uitstraling. Vandaag de dag zijn er een aantal leveranciers die dezelfde stijl aanbieden, maar met een meer individueel tintje.

In de huidige markt is het mogelijk een boeket te maken dat een mix is van de traditionele en de moderne stijl. Prijzen kunnen gaan van een paar honderd dollar tot honderden dollars. De kwaliteit varieert wel, dus zorg ervoor dat je goed geld betaalt voor niet al te veel ruimte op een uitwaaierend boeket. Als je eenmaal begint met het organisch kweken van je eigen bloemen en begint met het maken van je boeketten in je eigen huis, kun je beslissen welke stijl je zou willen hebben. In het begin zult u hard moeten werken en het kan als een strijd aanvoelen. U zult ook veel werk hebben om boeketten van verschillende kleuren te maken. Persoonlijk kweek ik de grote boeketten het liefst tijdens een druk vakantieseizoen. Zo heb je in het begin veel ruimte om eventuele afzeggingen op het laatste moment te omzeilen en heb je tijd voor 1-2 wijzigingen op het laatste moment.

Fotoboeketten zijn tegenwoordig een van de trends en meest populaire soorten boeketten. Dit vereist inspanning voor het hele boeket. Alleen omdat je de juiste bloemen hebt, passen ze misschien niet goed bij elkaar. Zelfs een paar bloemstukken zoals die in mijn boeketten vergen tijd met zorg.

Het internet biedt een geweldige mogelijkheid om het boeket op de grote dag te hebben. U heeft alles zelf in de hand, u kunt boeken op de week rond en het werk niet te hoeven doen. U kunt er ook voor kiezen om alles zelf te gaan produceren. Daarnaast heeft u nooit te maken met leveranciers, heeft u controle over uw bulk inkoopbeleid en heeft u geen hoofdpijn van het verzenden.

Mijn suggesties met betrekking tot hoe je dat perfecte boeket te krijgen is eenvoudig. U zult reageren op uw eigen hersenchemie bij het kiezen van deze weg voor u te nemen, zonder financiële druk. Manieren vinden om uw creativiteit en technische vaardigheden in evenwicht te brengen is essentieel voor elk bloeiend bedrijf.

Geniet van je boeket!

 

LEES MEER : 

Trouwboeket

Bloemist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.