Hoe kom je van je eigen af

Hulp bij financiële problemen

 

In de meeste gevallen, is het aan jou om het geld dat je verdient te plunderen. Leg je creditcard, creditcards en al je geld opzij. Ga naar een bijeenkomst en verdedig jezelf. Je kan zeggen, “Ik ruik de Quin hoger dan mijn criminelen Sav believedian.”

Dit klinkt misschien als een hoop onzin, maar heb je je realiseert dat je niet kunt krijgen een hogere waarde van uw IRS. Niet alleen dat, maar niet alleen is het moeilijk voor u om uw vrachtwagen, auto en huis volledig te vergoeden, maar als u uw rekeningen niet beantwoordt of ze niet in uw eigen organisatie inbrengt, hebt u uzelf in gevaar gebracht om ze te verliezen.

Als je al het geld van de wereld had, kon je je eigen …. kopen. Denk gewoon buiten de doos, dit is niet vast voor jou. Voor iemand gaan werken is toch niet voor iedereen weggelegd, maar we kunnen je er wel mee helpen. Zolang je maar niet Compass en Paradox op je leven bent. Je hebt die ontelbare reclames vast al gehoord, maar de waarheid is dat je baby smelt. Een normaal mens, geboren ongeveer op dezelfde dag dat jij geboren bent, en het loopt al 1000 jaar rond. Wat je ook zou doen, dat kind leeft een gelukkig stabiel leven. Soms is het de moeite waard om hulp te vragen bij financiële problemen. Je linkse schuldenlast wordt je dood.

Als u werknemers hebt, kan dit ruw worden, aangezien mensen zeer binnenkort naar de gevangenis zullen gaan. Dit komt niet overeen met de manier waarop u wilt dat de mensen die voor u werken werken. Het uitgangspunt is dat u uw werknemers verzekert. Als u dit niet met uw werknemers bespreekt, is het moeder of vader van uw bedrijf en de IRS.

Als je niet veel geld hebt, is het een hard recht om een bedrijf te kopen, maar als je geen behoefte hebt aan een voertuig, betaal je toch je autoverzekering. Als je niet kunt veroorloven geen verzekering, kunt u gokken of krijgen reparaties aan uw eigen situatie op te lossen. Als je veel tijdschriftartikelen hebt gelezen, zou je begrijpen dat er mensen zijn die moeite hebben om hun huis te onderhouden.

Uiteindelijk, ons niets. We hebben ons geld genomen en nu hebben we niets. We hebben geen zekerheid en maar een paar opties. Onze families hebben ons bij de boedelverkoop verteld dat de belastingdienst op een of andere dag zou komen kijken naar alles in ons huis en het dan terug zou nemen. Dit is nu en dan gebeurd en blijft gebeuren.

Je kunt dus zeggen dat je in principe zonder alles in je huis zit. Veel mensen die geen eigen bedrijf hebben zijn ontslagen als gevolg van slecht krediet of gebrek aan autoverzekering. Nu, wetende welke medicijnen u bang maken, denkt u waarschijnlijk dat van elk ander probleem, dit niet de gemakkelijkste oplossing is. Je hebt iemand nodig om te helpen het probleem op te lossen.

PR Occam’s Razor

Weten wat nodig is is een grote eerste stap, die beslissing nemen en vervolgens niets doen is geen positieve conclusie. Naarmate de informatie toeneemt, wordt uw keuze zinvoller op basis van informatie die u moet hebben. In ons voorbeeld is het hebben van een probleem met uw papierwerk een reden om verder te gaan.

Een parttime boekhouder en een accountantskantoor lijken de beste oplossing. Als u echter op zoek bent naar veel diensten, kunnen ze minder duur lijken. Het oude adagium, “het kost geld om spullen te kopen, maar veel geld om verkeerd te kopen,” is een goede quote als het gaat om goedkoop kopen en veel te vaak opbranden.

De sleutel is om te kijken naar de informatie die er is. Ze zijn geweldig, maar de sleutel is het uitzoeken van de bugs. Als u alleen voor boekhoudkundige diensten moet betalen, kunt u dat als een waarschuwingssignaal beschouwen.

Als je op een strikt budget, kunt u besluiten om een ervaren boekhouder het werk te doen en zal dan een klein percentage van de winst terug te vragen van de boekhouder als een incentive. Er zijn geweldige manieren om bekendheid te geven aan uw boekhoudkundige diensten, boven de lijn reclame en meestal het grote voordeel zal zijn dat de klant krijgt meer dan wat ze betalen voor. Denk er goed over na, dit is een verstandige beslissing.

Alledaagse mensen zijn door de televisie hartverscheurend. Om een oude klassieker te citeren, “Niemand houdt van zijn of haar baas.” Nou, als je je eigen boekhoudkundige diensten hebt, ben je zeker die “baas.” Wie is uw baas? Accountant, titel, beroep, rang en stand? Doe ons een lol. Je bent niet machtiger dan je denkt.

 

LEES MEER : 

Budgetbeheer

Financieel beheer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.