Uitbesteding van uw bedrijf

Hr uitbesteden

 

Het wordt beschouwd als de middelste stroom van voortdurende ondersteunende diensten die elk bedrijf gewoonlijk nodig heeft. De onderliggende veranderingen in de omgeving – de voortschrijdende technologie – hebben echter duidelijk gemaakt dat het voor sommige organisaties een beetje moeilijk is geworden om alle vereiste diensten aan de klant (werknemer) te verlenen. De focus van de organisatie daar verleggen waar het er werkelijk toe doet, wordt een kritieke investering of factor om te overwegen.

Casestudies

De afdeling detailhandelopleiding van een spoorwegmaatschappij was bijna volledig in eigen beheer en besteedde in het verleden bijna al haar bloed, zweet en tranen aan het onderhouden van werknemers, het bouwen van werkplaatsen, projecten en nog veel meer. Deze afdeling slokte te veel op en het bedrijf bloeide er niet van op. Toen een HR-deskundige werd binnengehaald om zijn ideeën te delen, werd een kernactiviteit vastgesteld: luisteren naar klanten. Het bedrijf had twee HR-afdelingen, maar de HR-specialist bepaalde het beleid en het bedrijf kon slechts aan één kant van deze duurzame business dienen. De divisie, die zich zorgen maakte over het financiële risico van de oprichting van een aparte HR-afdeling, gaf workshops, was een nog steeds actief en volledig personeelsbestand, was een core business.

Het contract tussen de twee organisaties werd gekocht (volledig betaald) door een aanwervingsbedrijf in verband met HR. De operatie was organisatiebreed en klantgericht.

Enerzijds zorgden zij voor een consistent ogende website waartoe hun interne HR-afdeling toegang had. Anderzijds was het rekruteringsbedrijf verantwoordelijk voor het onderhoud van het platform, het verstrekken van een platform en opleiding aan het personeel, en de uitbesteding aan een afzonderlijke HR-afdeling. Bijgevolg konden nieuwe personeelsleden toegang krijgen tot de website van de HR-afdeling (met inbegrip van opleiding van buiten het centrum van hun organisatie), net als overuren, maar de andere afdelingen hadden geen toegang tot de site. Anderzijds heeft het bedrijf nu het voordeel van een HR-specialist die kan doorverwijzen naar de HR-divisie.

Door de ontwikkelingen binnen het bedrijf kreeg de spoorwegmaatschappij controle over nieuwe diensten, en het wervingsbedrijf hield minder risico’s dan wanneer het nog steeds zijn eigen organisatie zou leiden. Het bedrijf groeit nog steeds als gevolg van deze deal uit 1986.

Wat kan ik uitbesteden?

U kunt bijna alles uitbesteden. U kunt uw boekhouding en uw crediteurenadministratie, uw drukwerk, uw gegevensopslagfaciliteiten, uw personeelsbeloningen, uw loonlijsten, uw verzekeringen, uw klantendienst, uw reclame, of om het even welke andere functie binnen een van uw functies uitbesteden. Maar zorg ervoor dat u begrijpt wat de door u voorgestelde outsourcing voor u zal doen en dat u kunt nagaan hoe het wordt geleverd.

Zijn er voor- of nadelen?

Er zijn talrijke voordelen. De grootste is dat u uitbesteedt. We willen allemaal weten: Is uitbesteding de juiste keuze voor ons bedrijf en onze klanten? Is het in staat om echte verbeteringen aan te brengen?

Een bedrijf dat zich bezighoudt met financiën, bijvoorbeeld, heeft misschien specialistische expertise die u nog nooit hebt gebruikt. Is uitbesteding geschikt voor hen? Waar u ook besluit uit te besteden, zorg ervoor dat u de organisatie goed in de gaten houdt. Denk na over hoe outsourcing in uw bedrijf past.

Veel succesvolle organisaties hebben deze notie van uitbesteden als een essentieel onderdeel van hun algemene bedrijfsstrategieën.

Onlangs kreeg ik een grote korting voor het vinden van Workators, een veilige transcriptieservice die een percentage van hun digitale transcriptie betaalt op basis van prestaties. Door het gegevensbeheer van hun organisatie uit te besteden, kunnen zij met meer vertrouwen werken, aangezien zij een gerenommeerde leverancier in dienst hebben. Het antwoord dat ik het vaakst krijg is: Als u geen gebruik maakt van outsourcing, ik ben een IT-professional; Als ik mensen in deze functies heb, zou ik moeten outsourcen. Als dit uw situatie is, kan outsourcing iets zijn waarin u geïnteresseerd bent. Bedrijven houden van aanhoudende outsourcing.

Dit zijn enkele belangrijke gebieden Specificques Consulting &ahug, boekhouding

Kantoor aan huis

Klantenondersteuning

Verkoop & marketing

Bedrijfsontwikkeling

Technische ondersteuning

Uiteraard is deze lijst niet volledig. Als u uw bedrijf in percentages ziet – dan zult u een veel beter idee hebben van welke mooiere service u op deze manier zou kunnen krijgen. Misschien wilt u ook noteren welke processen in uw organisatie moeten worden uitbesteed.

Het is vaak erg moeilijk om alle processen samen te beheren. Processen kunnen alledaags worden, dus bedenk wat u tegenhoudt om dit aan andere mensen over te laten? Sommige bedrijfsprocesdiensten kunnen diensten aanbieden zoals help-desk. Als u steeds weer dezelfde antwoorden op processen krijgt, kan outsourcing helpen uw pijn te verlichten en oplossingen voor uw problemen te bieden.

 

LEES MEER : 

Salarisadministratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.