Wat is een bloem

Bloemenwinkel Haarlem

 

Wat is “Persoonlijkheid”?

Persoonlijkheid gaat over “de manier waarop je handelt als je iets doet”.

Dus de persoon die naar je planten komt kijken als je de bloemen aan het plaatsen bent, zal een andere persoonlijkheid zien dan de persoon die naar bloemen komt kijken, wat zal bijdragen aan de mening van een potentiële klant over je persoonlijkheid. (U moet dus iets eerder komen dan de persoon die u gaat zien, zelfs als de afspraak nog een half uur duurt, is het een goed idee om een afspraak te maken, zodat ze precies weten waar u zult zijn op enig moment in de tijd die ze eventueel beschikbaar hebben).

Het laatste wat uw klant ziet, is uw bloembak, en misschien uw glimlach, en als het warm genoeg is, ziet u uw bloemen misschien wel in een heel andere positie op uw planten staan voordat u eindelijk weggaat. Zullen er andere bloemen of planten achter u staan? Zal je klant ze zien? Zo ja, wat doet dat met je persoonlijkheid?

Zal de persoon kunnen zien wat er met de uitgestalde planten gebeurt terwijl ze worden gearrangeerd, net zoals u de bloemen onder glas zou zien? (Zien de bloemen er levend uit?)

Hoe komt uw persoonlijkheid tot uiting als u de klant ontmoet? Uw glimlach, uw oogcontact? Je ik hou van je’s?

Hoe zijn de bloemen samenhangend, en ziet het eruit alsof ze op zoek zijn naar iemand om er geld aan uit te geven?

Dit zijn enkele van de vragen die u zult moeten overwegen wanneer u uw eigen bloemenzaak begint.

U wordt elke dag blootgesteld aan klanten, zelfs wanneer u uw planten ophaalt in de winkel; of, u brengt boeketten bloemen naar huizen. Hoe je met jezelf omgaat als de klanten langskomen in de buurt waar je werkt, zal anders zijn dan wanneer je bloemen koopt in een winkel, of als groothandelaar in bloemen en ingrediënten in een webwinkel. Als een van de bovenstaande zaken u bekend in de oren klinkt, dan kunt u ofwel bloemist zijn, ofwel detailhandelaar in bloemen, ofwel cateraar, ofwel een cateringbedrijf, ofwel een algemene detailhandelaar. Welke keuze je ook gemaakt hebt, je zult meer willen weten over bloemsierkunst en ideeën.

Wat is een Florary?

Als u hebt besloten bloemist te worden, weet u waarschijnlijk heel goed wat de rol van een bloemist inhoudt. Dus wat is een florale professional? Simpel gezegd is een florale professional de persoon achter de bloemen en juwelen van een bloemenzaak.

meststoffen, bloemen, handelsvoeding, verse bloemen en bloemprodukten zullen alle gedurende een bepaalde periode van hun gebruik inkomen vervangen of inkomen creëren door extra inkomsten.

Een ander punt waar de bloemist zich mee bezig zou houden, is het behandelen van bloemen om te bepalen wat de beste manier zou zijn om de beweging te verlengen. Een droge bloem is misschien niet zo gewenst als een lome wandeling door de tuin.

Afhankelijk van hoe lang je al in de praktijk zit, ken je je “niche.” Laten we ons daar nu even zorgen over maken.

 

LEES MEER : 

Bloemenwinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.